ANNONS

cheesecake

RECEPT: Smarrig cheesecake med Ferrero Rocher

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SOMMARRECEPT

Receptet presenteras i samarbete med Johanna Morina som driver JM’s Cakes i Oskarshamn. Baka och njut av något gott!

Denna cheesecake är så god och lätt att göra!

Det blir ca 6-8 bitar i en 20 cm form. Börja med att klä formen med bakplåtspapper, både botten och ringen. 

Botten

Mixa ett 1/2 pkt digestive kex i en blender och blandas med 100gr smält smör.

Häll ner kex blandningen i formen och fördela jämnt över botten. Ställ in i kylen för att kallna medans du gör fyllningen. 

Fyllning

300 gr Philadelphia ost

4 dl vispad grädde

1/2 dl florsocker

1/2 burk dulce de leche

Blanda allt tillsammans i en bunke och häll i springformen. Ställ i kylen några timmar. Frysen funkar också för snabbare resultat. Ta bort ringen från springformen och dra av bakplåtspappret. Bred ut resten av dulce de lechen över cheesecaken, dekorera med Ferrero Rocher och njut!

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS