ANNONS

Man allvarligt skadad: Föll omkull på IK Oskarshamns supporterbuss

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

En man i 30-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans efter att ha fallit omkull på en buss som rullade på E22:an mellan Valdemarsvik, i Östergötland, och Edsbruk, i Västerviks kommun.

Enligt Region Kalmar läns olycksfallsrapport är mannen allvarligt skadad och inlagd på intensiven på Västerviks sjukhus.

Klockan 23.58 på fredagskvällen kom det in ett larm om en singelolycka på den aktuella platsen.

På lördagsmorgonen berättar Fredrik Bratt, presstalesperson i polisregion syd, att det rörde sig om IK Oskarshamns supporterbuss.

– Enligt uppgifterna som jag har fått så var det en abonnerad buss och IK Oskarshamnssupportrar hade varit i Södertälje och tittat på en ishockeymatch. En man hade varit på toaletten och när han kom ut därifrån, så bromsade busschauffören för att undvika att kollidera med en älg. Det blev aldrig någon sammanstötning, men mannen som hade varit på toaletten föll olyckligt i bussen och skadade sig. Den skadade mannen bor i Oskarshamn, säger Fredrik Bratt.

– Det finns ingen misstanke om brott.

Arkivfoto: Peter A Rosén

+1
0
+1
2
+1
0
+1
1
+1
3
+1
15
+1
6

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS