ANNONS

HÖSTLOVET: Massor av spännande aktiviteter för barn och ungdomar – helt gratis

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMNS KOMMUN

Under läslovet väntar massor av spännande aktiviteter för barn och unga – helt gratis – runt om i Oskarshamns kommun. “För bokälskare bjuder Hängets boktimme med Nathalie på både spökhistorier och tecknade serier/manga”, skriver kommunen på sin hemsida.

Ta del av filmvisning i Höganäslokalen i Figeholm, vattenrutschbanetävling i simhallen och höstLAN med övernattning i Folkets park. För bokälskare bjuder Hängets boktimme med Nathalie på både spökhistorier och tecknade serier/manga. Upptäck även Herrgårdsmysteriet, poesipyssel, boktillverkning och lära dig att skriva.

Vill du prova på sporter som tennis, pickleball, badminton eller squash? Eller kanske spela spel med ungdomscoacherna? Missa inte heller ordworkshop med Niklas Wrångberg, skrivkul, teater och spökvandring. Fritidsgårdarna i Kristineberg, Stadsparken, Kristdala och den mobila fritidsgården kommer också att ha öppet under veckan.

Hela programmet hittar du här!

Fredriksbergs Herrgård på hösten
På Fredriksbergs herrgård kan du som är 8 år och uppåt vara med och lösa Herrgårdsmysteriet. Barn under 12 år ska ha med i vuxet sällskap, dock max en per sällskap. Anmäl dig till Kulturhuset. Foto: Cornelia Höglind/Attraktiva Oskarshamn

Foto: Freepik

+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS