ANNONS

Astrid Lindgrens Värld bjuder in till äkta småländsk höstmarknad under höstlovet

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

KULTUR & NÖJE

Årets höstlov bjuder på ett roligt, spännande och varierande program på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga, Ronja Rövardotter, Madicken samt Rasmus och Paradis-Oskar är här alla höstlovsdagar, och hela parken är öppen för lek och äventyr.

Tillsammans med lokala hantverkare och matproducenter ställer vi till med en äkta småländsk höstmarknad. Över 60 hantverkare och utställare finns på plats och erbjuder traditionellt hantverk och lokala produkter. Det finns en saluhall med ett stort utbud av matprodukter, och såklart även möjligheter att äta och dricka något gott och värmande.

– Varje dag spelas cirka 20 föreställningar i Mattisborgen, Villa Villekulla, Katthult, Junibacken, och runt om i parken. Utöver vårt teaterprogram så händer även det flera aktiviteter på marknaden, och därför känns det extra roligt att vi har utökat med en dag så gästerna får mer tid till att uppleva allt som erbjuds, säger Joacim Johansson, vd för Astrid Lindgrens Vimmerby.

Foto: Astrid Lindgrens Värld

+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS