ANNONS

Humorgruppen IJustWantToBeCool i actionfylld Skattjakt: “Ett drömprojekt”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

FILM & TV

IJustWantToBeCool bestående av Joel Adolphson, Victor Beer och Emil Ejdemo Beer är tillbaka med sin mest storslagna produktion hittills: Skattjakten med IJustWantToBeCool. Trion har både skrivit, producerat och spelar huvudrollerna i denna skruvade och komiska äventyrsserie som tar tittarna på en vild jakt efter fem försvunna kristaller.

I serien kastas huvudpersonerna in i ett tempofyllt äventyr där de måste hitta kristallerna för att kunna köpa den senaste versionen av en spelkonsol. På vägen reser de genom tid och rum – från Kebnekaises snötäckta toppar och övergivna kärnkraftverk till avlägsna platser som själva solen. Allt i sin strävan efter att lösa mysteriet.

 –  Skattjakten är ett drömprojekt som har influenser från sånt vi i IJustWantToBeCool såg på och inspirerades av som barn. Det är den största, mest maxade, fartfyllda, actionladdade och hysteriskt roliga serien vi någonsin gjort! Med andra ord en hyllad kultklassiker innan den ens haft premiär, säger Joel Adolphson, Victor Beer och Emil Ejdemo Beer i ett pressmeddelande från SVT.

Skattjakten med IJustWantToBeCool utlovar en oslagbar mix av humor, action och nostalgi som bara IJWTBC kan leverera. Serien är ett måste för både gamla fans och nya tittare som vill ha en rolig och adrenalinfylld upplevelse. Förutom trion så medverkar bland andra Sissela Behn och Jennifer Milonell i birollerna. 

FAKTA / IJustWantToBeCool

IJustWantToBeCool är en av Sveriges mest populära humorgrupper, kända för sin unika humor och kreativitet. Gruppen har sedan starten blivit en stor del av den svenska underhållningsscenen med miljontals följare på sociala medier och flera prisbelönta produktioner.

Skattjakten med IJustWantToBeCool har premiär på SVT Play torsdag 7 november och visas i SVTB tisdag 12 november.

Felix Martinsson/SVT

+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS