ANNONS

Fördel Trump med två veckor kvar till det amerikanska presidentvalet, enligt oddsen

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

USA

“Med knappt två veckor kvar till valdagen i det amerikanska presidentvalet är det fördel för Donald Trump enligt oddsen. Det var länge jämnt mellan Trump och Kamala Harris men de sista två veckorna har Trumps popularitet bland spelarna ökat stadigt. Favoritskapet mellan kandidaterna har skiftat fram och tillbaka och när vi börjar närma oss upploppet är det med före detta presidenten Trump i förarsätet”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

“Donald Trump har tagit ledningen i det amerikanska valet och ser ut att dryga ut det för varje dag som går. Enligt Oddset står den före detta presidenten i 1,63 i odds att ta hem valet den 5 november, ett spel på Harris betalar 2,30 gånger pengarna. Framförallt är det i vågmästarstaterna (sk swing states) som Trump har tagit ledningen enligt oddsen vilket motiverar hans favoritskap att bli USA:s näste president.”

“Har dragit ifrån”

“Även Oddsets spelare tror på Donald Trump där insatserna för tillfället till övervägande del kommer in på Trump som näste president”, skriver Svenska Spel.

– Från att ha varit ett jämnt och tätt race mellan de båda presidentkandidaterna så har Donald Trump dragit ifrån de sista två veckorna och även drygat ut sitt favoritskap. Vi ser även att svenska spelare intresserar sig mer och mer för valet, de tror på Trump som vinnare före Harris, vilket följer trenden enligt oddsen. Det vore dock förmätet att säga att det skulle vara avgjort, då vi har sett hur oddsen har svängt under hela kampanjen och man ska komma ihåg att det inte är förrän på valdagen som det avgörs, säger Jonas Nilsson, PR-ansvarig, Svenska Spel Sport & Casino.

“Oddset har inför slutspurten av valet tagit fram en tjänst för alla som vill fördjupa sig ytterligare i det amerikanska presidentvalet. På www.whataretheodds.se kan man ta del av nyheter, oddshistorik och följa utvecklingen i de olika delstaterna hela vägen fram till valdagen”, skriver Svenska Spel.

Presidentvalet i USA 2024 – Vinnande kandidat
Donald Trump 1,63
Kamala Harris 2,30

Oddsen i vågmästarstaterna:

Pennsylvania
Demokraterna 2,20
Republikanerna 1,67

Nevada
Demokraterna 2,30
Republikanerna 1,57

Arizona
Demokraterna 3,75
Republikanerna 1,22

Georgia
Demokraterna 2,80
Republikanerna 1,36

North Carolina
Demokraterna 2,80
Republikanerna 1,36

Michigan
Demokraterna 2,00
Republikanerna 1,73

Wisconsin
Demokraterna 2,00
Republikanerna 1,75

“Senaste oddsen på presidentvalet i USA: https://spela.svenskaspel.se/odds/sv/sports/politik/usa

Hos Oddset kan man även spela på det amerikanska valet på Challenge – en klassisk kupong med vem som blir näste president samt vilket parti som vinner sju vågmästarstater – https://spela.svenskaspel.se/challenge/spela/8523“, skriver Svenska Spel.

Foto: Freepik

+1
4
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
2

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS