ANNONS

Bäst i test tillbaka med en julspecial med nya deltagare: “Ett riktigt kanongäng”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

FILM & TV

På fredagskvällen sändes det sista Bäst i test-avsnittet för säsongen Torbjörn Averås Skorup stod som slutlig vinnare före Erik Stern, Nour El Refai, Lotta Engberg och Marie Agerhäll på jumboplats. Programledaren Babben Larsson passade på att berätta en glädjande nyhet. Den 20 december är Bäst i test tillbaka på TV4 med en julspecial för en extra dos skratt.

Programledarduon Babben Larsson och David Sundin kommer i specialprogrammet, som sänds på TV4 Play och TV4, sätta fem välkända deltagare på prov i roliga och oväntade tester med hög julstämning.

– Kan man gå på julledighet utan att ha fått i sig en julspecial från Bäst i test – nej det har dessvärre visat sig omöjligt. I år har vi ett riktigt kanongäng som tar sig an pepparkakor, tänder juleljus och gissar vem som gömmer sig bakom tomtemasken. God jul! Hälsar programledare David Sundin.

Deltagare i specialavsnittet

Klas Eriksson
Klas Eriksson. Foto: Oliver Martin Henriquez
Hanna Dorsin
Hanna Dorsin. Foto: Oliver Martin Henriquez
Pär Lernström
Pär Lernström. Foto: Oliver Martin Henriquez
Sissela Benn
Sissela Benn. Foto: Oliver Martin Henriquez
Samir Badran
Samir Badran. Foto: Oliver Martin Henriquez
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS