ANNONS

BLÅLJUS: Busschaufför knivhotad av en passagerare som struntade i att köpa biljett

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

HÖGSBY

I går, någon gång mellan klockan 14.40 och 15.00 på torsdagen den 10 oktober, blev en busschaufför knivhotad av en passagerare, enligt en anmälan om hot mot tjänsteman.

Bussen i fråga rullade mellan Högsby och Oskarshamn – och i Högsby klev en man i 20-årsåldern på, utan att köpa biljett.

Busschauffören, en man i 35-årsåldern med adress i Oskarshamns kommun, bad mannen att köpa en biljett – mannen, som skulle resa till Oskarshamn, svarade då att han skulle göra det, men det gjorde han inte, enligt anmälan.

“Tog fram en kniv”

– Det resulterade i att busschauffören stannade bussen och sa att han inte kör vidare om inte mannen köper en biljett. Det uppstod något tjafs och till slut klev mannen av bussen. I samband med att han gjorde det, så tog han fram en kniv och sa att han skulle komma tillbaka. Han gjorde inte något utfall, men busschauffören blev förstås skärrad. Det var obehagligt, säger Peter Karlsson, förundersökningsledare vid polisen i Oskarshamn, på fredagen.

Arkivbild: Region Kalmar län

+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
1
+1
1
+1
23

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS