ANNONS

Ett par i Kalmar län skrapade fram en fin Trissvinst i TV4 i dag: “Det känns helt fantastiskt”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

KALMAR LÄN

“Förlängda Eurojackpotrader ledde till ett digitalt köp av två Trisslotter. En av lotterna visade tre tv-rutor som tog paret, från Rockneby, till TV4 Nyhetsmorgon där de skrapade fram 250 000 kronor. Vinsten ska gå till en resa för att fira 50-årsdag”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

“Fredrik och hans kollegor spelade på det europeiska miljardspelet Eurojackpot tillsammans under en tid. En dag vann de en storvinst.”

“Dubbla vinster”

– Vi åkte till Kalmar för att fira vinsten och den kvällen träffade jag Ann-Kristin. Det blev dubbla vinster för mig kan man säga. Nu har vi varit ett par i åtta år, berättar Fredrik.

“Efter vinsten fortsatte Fredrik spela på Eurojackpot på egen hand och har spelat samma stående rader sedan dess. En lördagsmorgon när raderna skulle förnyas passade han på att köpa två digitala Trisslotter”, skriver Svenska Spel.

“Blev så chockad”

– Lott nummer tio visade tre tv-rutor och jag höll på att sätta morgonkaffet i halsen! Jag blev så chockad att jag var tvungen att gå och väcka Ann-Kristin som låg och sov, berättar Fredrik glatt.

“Lotten tog paret till TV4 Nyhetsmorgon och under torsdagsmorgonen valdes, även denna gång, lott nummer tio. Den valda lotten visade 250 000 kronor”, skriver Svenska Spel.

– Det känns helt fantastiskt! Ann-Kristin fyller 50 år nästa år, så vinsten kommer eventuellt gå till en resa för att fira hennes födelsedag, berättar vinnaren glatt.

Fredrik är den femte personen i år från Kalmar län som fått skrapa Triss i TV4 Nyhetsmorgon.

– Hittills har länet skrapat fram vinster till ett värde av 4,2 miljoner kronor! Stort grattis, säger Emmy Altemyr, kommunikatör på Svenska Spel Tur.

Den vinnande lotten var köpt på svenskaspel.se.

Se när Fredrik skrapar fram vinsten här.

Det här är Triss:

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS