ANNONS

Leif skrapade fram en Triss-vinst i TV4 Nyhetsmorgon: “Ska fira med familjen”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

SVERIGE

“Under tisdagsmorgonen blev Leif den första personen från Henån som skrapat Triss i tv 2024. På plats i studion vann Leif 100 000 kronor som väntas gå till nya fönster på boendet”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

“Det var i påskas som Leif köpte tre Trisslotter i samband med att han skulle lämna in sin Lottokupong. Där och då visste inte Leif att han kort efter skulle skrapa fram tre tv-symboler som skulle ta honom till det tv-sända Trisskrapet i TV4 Nyhetsmorgon.”

“Kolugn”

– Jag var kolugn när jag såg tv-symbolerna! Det kändes dock intressant att få skrapa Triss i tv, berättar Leif glatt.

“Under tisdagsmorgonen tog Leif plats i studion och skrapade fram en vinst på 100 000 kronor. Nu väntas huset hemma i Henån få sig en uppgradering”, skriver Svenska Spel.

“Alltid lika kul”

– Inledningsvis så ska vi fira med familjen hemma på lördag! Sedan så vill jag byta ut alla fönster på huset hemma, berättar Leif.

Svenska Spel Turs kommunikatör Daniel Arnkvist gratulerade Leif på plats.

– Det är alltid lika kul att få träffa våra Trissvinnare! Jag hoppas att vinsten bidrar till ett fint firande med familjen, säger Daniel Arnkvist.

Se Leif skrapa fram vinsten här.

Trisslotten som tog Leif till Nyhetsmorgon köptes på Rotan i Uddevalla.

Det här är Triss:

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
1
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
1

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS