ANNONS

Lotta Engberg laddar upp inför månadsfinal och premiär för Superbingo i Bingolotto

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

FILM & TV

Söndag den 29 september är det premiär för Superbingo –  BingoLottos helt nya, spännande månadsfinal där vi tar underhållningen till nästa nivå. Programmet förlängs med en halvtimma och istället för tre bingospel så spelas det hela fem stycken. Dessutom lottas det ut 49 999 vinster.

Premiär för Superbingo, då får alla bingotelefonörer som når fram till programmet chansen att spela på en FärgFemma med hela 100 luckor. För att få plats med all spänning och alla vinster förlängs programmet med en halvtimma.

– Vi vet att fler spel och mer vinster alltid är något som efterfrågas. Det kan vi nu erbjuda i Superbingo, säger Jens Mikkelsen, produktansvarig för BingoLotto i ett pressmeddelande.

Fem bingospel

Lotta Engberg leder programmet, och på scen denna kväll uppträder Titanix, Mariette samt Doug Seegers & Eva Eastwood.

 – Tänk att BingoLotto efter så många år fortfarande bara levererar vinster så man nästan smäller av, säger Lotta Engberg och fortsätter:

 – Ska bli grymt kul på söndag när vi en vanlig kväll får spela hela fem bingospel och alla har chansen att få spela på Färgfemman Deluxe. Vem vill inte det?

Lotta Engberg och Daniel Norberg kommer att alternera som programledare även under Superbingo.

Missa inte detta unika tillfälle att uppleva en kväll full av spänning, vinster och fantastisk underhållning – varje sista söndag i månaden kl. 18.30-20.30 på Sjuan och TV4 Play.

Foto: Lucas Eliasson

+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS