ANNONS

Upprörd småbarnsförälder är missnöjd med skolan: “Så här kan det absolut inte fortsätta”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

Oskarshamns kommun har fått in ett klagomål från en ”besviken, orolig och upprörd småbarnsförälder” som är missnöjd med skolverksamheten.

”Det är skamligt att det får fortsätta år efter år med otrygghet och oordning på kommunens högstadieskolor samt Oscarsgymnasiet. Hur kan det vara möjligt att elever som inte kan civilisera sig får vara kvar? Ska ungdomarna gå runt och vara rädda större delen av dagen om de ska bli misshandlade eller inte? I stället för att ha en gemenskap och en studiero samt känna glädje över att få studera. Jag är enormt orolig över detta stora problem. Mycket fokus och åtgärder bör startas upp nu. Rektorerna behöver jobba hårdare för att nå resultat! Ingen ska behöva vara rädd på sin studietid eller sin arbetsplats! Självklart är invandringen en väldigt stor bov i dramat. Jag gick själv genom Oscarsgymnasiet för en tid sedan och det kändes som man befann sig i ett fängelse i ett land i Mellanöstern (som man bara sett på skräckfilm). Bråk och stök i korridorerna, skrik och prat på ett annat språk än svenska. Ovårdat språk och säkert kriminalitet inblandat. Man är djupt besviken på hur ni bara struntar i dessa stora problem. Ta till professionell hjälp om ni behöver, för så här kan det absolut inte fortsätta. Jag hoppas vederbörande chefer/rektorer får till sig detta klagomål, sen kan jag bara önska att det blir en stor förändring till det bättre – annars kommer mina barn garanterat att få gå i gymnasiet i annan ort i framtiden!”, skriver föräldern i fråga.

Genrebild: Freepik

+1
84
+1
4
+1
0
+1
2
+1
1
+1
2
+1
9

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS