ANNONS

Prickade in sju rätt på Lotto: Blev mångmiljonär – “jag är alldeles skakig”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

“En ny miljonvinst landade under onsdagskvällen hos en man i Nacka. Sju rätt på Lotto 1 gav den tursamma Nackabon en vinst på 9,5 miljoner kronor. Vinnaren blickar nu mot en framtid med mer resande”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

“När Svenska Spel Turs kommunikatör försökte nå vinnaren under dragningskvällen ekade signalerna obesvarade. När kontakt till slut etablerades bröt ren hysteri ut på andra sidan tråden”, skriver Svenska Spel.

“Känns helt fantastiskt”

– Man tänker ju att det är någon säljare så därför svarade jag inte. Det känns helt fantastiskt, jag är alldeles skakig, berättar mannen medan hans fru hörs skrikande i bakgrunden.

– Nästa gång du ringer svarar jag direkt, fortsätter vinnaren skrattandes.

“Vinnaren, som är en man i 40-årsåldern, har spelat till och från på Lotto de senaste åren och har som högst vunnit 1000 kronor. Med 9 568 114 kronor säkrade väntas vinnaren resa mer framöver”, skriver Svenska Spel.

Utökar reskassan

– Vi är en familj som gillar att resa så vinsten kommer att utöka reskassan! Sedan kommer detta hjälpa våra barn i framtiden med lägenhetsköp och sånt där, berättar mannen.

Svenska Spel Turs kommunikatör gratulerade mannen.

– Det blir alltid extra speciellt när vi får överraska med de glada nyheterna. Jag hoppas att vinsten kommer att bidra till fina minnen för vinnaren och hans familj, berättar Daniel Arnkvist.

Den vinnande raden spelades online på Svenska Spel Turs hemsida.

Rätt rad Lotto 1, onsdag 18 september 2024: 5 – 10 – 13 – 15 – 18 – 20 – 34

Det här är Lotto:

  • Lotto är spelet där det gäller att pricka sju av 35 nummer.
  • Är du ensam med sju rätt är du garanterad minst en miljon kronor i vinst.
  • Vid varje dragning dras även fyra så kallade tilläggsnummer, har du sex av vinstnumren och ett tilläggsnummer vinner du i vinstgruppen 6 rätt + tillägg.
  • Varje dragning har två omgångar, Lotto 1 och Lotto 2. Du kan välja att delta i båda eller endast Lotto 1.

Genrebild: Svenska Spel

+1
12
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
1
+1
2

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS