ANNONS

Bågskytte: Så heter Oskarshamns senaste världsmästare

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

“Jaqueline Ringström, så heter Oskarshamns senaste världsmästare”, skriver Skogens IF i ett pressmeddelande.

“Under senaste veckan så har VM i fältskytte avgjorts i Lac La Biche i Kanada. Skogens IF-junioren Jaqueline Ringström åkte till Kanada som regerande europamästare för juniorer och skulle nu försöka ta sin första JVM-medalj och som hon har levererat!”, skriver Skogens IF.

“I kvalet som avgjordes tidigare i veckan slutade Jaqueline på en tredjeplats och i det efterföljande matchskyttet så slog hon ut brittiskan Isabella Bruguier i kvartsfinalen och i semifinalen besegrades Rendyn Brooks från USA.”

“På söndagseftermiddagen avgjordes finalen och där ställdes hon mot italienskan Giulia Di Nardo. Fint skytte av bägge skyttarna och inledningsvis följdes de åt, men på tredje målet ryckte Jaqueline åt sig en ledning på tre poäng som hon behöll hela vägen in i mål och vann VM-finalen med 63-60”, skriver Skogens IF.

+1
31
+1
6
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS