ANNONS

Skrapade tre tv-symboler på Triss: “Förstod först inte att det var sant”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

I TV4 Nyhetsmorgons direktsända program i torsdags var Kannika från Eskilstuna på plats för att skrapa Triss. Vinsten som landade på 100 000 kronor ska gå till en guldkantad vardag och en vinterresa till Thailand för att hälsa på familjen.

Några dagar innan påsk skrapade Kannika fram några småvinster på ett par Trisslotter. När hon åkte för att handla mat passade hon på att lösa in lotterna mot nya.

– Jag kom hem från affären, satte mig i soffan och skrapade de nya Trisslotterna. På ena lotten såg jag till slut tre tv-symboler, men jag förstod först inte att det var sant, berättar Kannika skrattandes.

Reser till Thailand

På torsdagen var det en förväntansfull Kannika som besökte tv-studion för att skrapa fram den slutgiltiga vinstsumman. Den valda lotten gav en vinst på 100 000 kronor och vad den ska gå till finns det planer på.

– Jag kommer från Thailand och har tänkt att åka dit för att hälsa på familjen i vinter. Nu blir det kanske en längre resa än tänkt. Jag vill även sätta lite extra guldkant på vardagen och spara en del, berättar Kannika.

Filippa Jartén, kommunikatör på Svenska Spel Tur, hade nöjet att göra vinnaren sällskap under morgonen.

– Stort grattis till Kannika! Hon blev den tredje personen från Eskilstuna kommun som skrapat Triss i tv hittills i år, säger Filippa Jartén.

Lotten som tog Kannika till Nyhetsmorgon var inköpt på Pressbyrån i Västerås.

FAKTA / TRISS

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
4
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS