ANNONS

Sverigedemokraterna: “Socialdemokraternas lotteriverksamhet äventyrar din trygghet”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

DEBATTARTIKEL

Socialdemokraternas lotteriverksamhet äventyrar din trygghet.

De senaste avslöjandena om Socialdemokraternas ljusskygga lotteriverksamhet är både skrämmande och chockerande.

“Hur långt är Socialdemokraterna beredda att gå i sin girighet? Och varför är de nu inblandade i en skandal med direkta kopplingar till gängkriminella?”

Mattias Bäckström Johansson (SD) och Janita Kirchberg (SD)

Hur långt är Socialdemokraterna beredda att gå i sin girighet? Och varför är de nu inblandade i en skandal med direkta kopplingar till gängkriminella?

“Brutal verklighet”

Socialdemokraternas dotterbolag, Kombispel, är långt ifrån den oskyldiga och välgörande verksamhet som man hade kunnat tro. Nya rapporter avslöjar en brutal verklighet där sårbara äldre, där man riktat in sig på dem som beskrivs som förvirrade, luras att köpa dyra abonnemang genom aggressiv och oetisk telefonförsäljning.

“Var det det här Socialdemokraterna menade när de talade om Gemensamt ansvar för Sverige?”

Men det stannar inte där. Det har framkommit att Socialdemokraterna inte bara har låtit sina medlemmars personuppgifter hamna i händerna på ett bolag med flera gängkriminella – deras egna dotterbolag påstås även ha godkänt säljmanusen som användes för att lura dessa människor. Var det det här Socialdemokraterna menade när de talade om ”Gemensamt ansvar för Sverige”?

Samtidigt som Socialdemokraternas partisekreterare, Tobias Baudin, öppet erkänner detta allvarliga brott mot medlemmarnas integritet, avslöjas gängkriminella kopplingar till bolaget som säljer dessa lotter. Vad blir nästa steg?

“Djupt oroande”

Det är djupt oroande att ett parti som påstår sig stå för rättvisa och välfärd totalt blundat för dessa brottsliga kopplingar. Om Socialdemokraterna inte ens är villiga att skydda sina egna medlemmars personuppgifter från att hamna hos gängkriminella, hur kan vi då lita på att de skyddar resten av befolkningen från kriminalitet?

“Nu är det hög tid för Socialdemokraterna i Kalmar län att ta ställning”

Nu är det är hög tid för Socialdemokraterna i Kalmar län att ta ställning. Partisekreterare Tobias Baudin bör omedelbart avgå – hans totala brist på ansvar och insyn i denna verksamhet är fullständigt oacceptabel. Det är dags för Socialdemokraterna att stå upp mot detta moraliskt förkastliga beteende.

“Hänsynslöst”

Sveriges trygghet är för viktig för att undergrävas av ett parti som visat sig vara både girigt och hänsynslöst.

Frågan till socialdemokrater i Kalmar län är därför om man ställer sig bakom den här typen av verksamhet och den ledning som haft insyn i hur verksamheten har bedrivits?

Mattias Bäckström Johansson (SD), partisekreterare

Janita Kirchberg (SD), gruppledare i regionala utvecklingsnämnden i Region Kalmar län

Mattias Bäckström Johansson (SD)
Mattias Bäckström Johansson (SD). Foto: Pelle Nilsson

Foto: Kajsa Lorentzon (överst)

+1
12
+1
0
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
+1
3

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS