ANNONS

Här är trenden inom trädgårdsinredning som skapar en stämningsfull atmosfär

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

Laddbar belysning är på frammarsch som den senaste trenden inom trädgårdsinredning, enligt en ny Sifo-undersökning från förvaringsföretaget Elfa. En av fem, 26 procent, av de tillfrågade säger att de planerar att köpa laddbar belysning innan årets slut.

Laddbar belysning är inte bara ett energieffektivt alternativ, utan också perfekt för att skapa en stämningsfull atmosfär i trädgården, även under mörka vinterkvällar.  

–  Laddbar belysning är definitivt trend som lockar, men det är lika viktigt att tänka på hur du förvarar den när säsongen är över. Genom att använda enkla och praktiska förvaringslösningar kan du förlänga livslängden på din belysning och se till att den är i perfekt skick när du vill använda den igen, säger Christine Dalman, förvaringsexpert på Elfa. 

Elfa krokar trädgård
Med praktiska förvaringslösningar kan du förlänga livslängen. Foto: Elfa

FAKTA / Undersökningen

Undersökningen genomfördes i Kantar Sifos webbpanel under perioden 3–12 maj 2024. Totalt intervjuades 1145 personer i åldern 30–70 år som bor i villa/radhus/kedjehus/parhus. 

Foto: Freepik

+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS