ANNONS

Kerstin blev miljonär: Vann på Triss – skrapade fram vinsten i direktsända TV4 Nyhetsmorgon

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

“Det var ett spontanköp som tog Kerstin och hennes man Robert hela vägen till Klöverskrap i TV4 Nyhetsmorgon under lördagsmorgonen. Studion fylldes av lycka när den slutgiltiga vinsten landade på 30 000 kronor i månaden i 15 år, totalt 5,4 miljoner kronor”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

“Kerstin var ensam hemma en helt vanlig dag i slutet av juli när det slog henne att hon hade en oskrapad Trisslott i plånboken. Trisslotten var ett spontanköp en dag då hon egentligen inte hade tänk att åka till mataffären. Slumpen resulterade i tre klöver-symboler”, skriver Svenska Spel.

“Overkligt”

– Först trodde jag att reglerna hade ändrats, att man nu i stället skulle få fyra symboler för det kändes så overkligt. Jag ringde direkt till min man och skickade en bild i vår familjechatt, alla var lika chockade som jag, berättar Kerstin skrattandes.

“På plats i direktsända TV4 Nyhetsmorgon var det med spänning och förväntan som Kerstin valde lott nummer 27 och 7, för det datum hon skrapade fram den första vinsten och hennes turnummer. Vinsten landade på 30 000 kronor i månaden i 15 år, en total vinstsumma på 5,4 miljoner kronor. Vad vinsten ska gå till finns det planer på”, skriver Svenska Spel.

“Bra tillskott”

– För vinsten vill vi göra roliga aktiviteter och utflykter med familjen. Det kan även bli en resa runt om i Europa eller Sverige. Sen blir det också ett bra tillskott till den framtida pensionen, berättar Kerstin.

Filippa Jartén, kommunikatör på Svenska Spel Tur, hade nöjet att vara med Kerstin och hennes man Robert under morgonen.

– Vilken glädjefylld morgon, stort grattis till vinsten! Kerstin är den fjärde personen från Karlstads kommun som har skrapat Triss i tv hittills i år, säger Filippa Jartén.

Lotten som tog Kerstin till Nyhetsmorgon var inköpt på Coop i Skattkärr.

Det här är Triss:

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
8
+1
5
+1
4
+1
7
+1
4
+1
3
+1
5

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS