ANNONS

Jubel efter Trissvinst: “Verkligen över förväntan!”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

“Det var en Trissprenumeration som resulterade i tre tv-symboler för Håkan från Örebro. Tv-skrapet genomfördes av hans tvillingbror Morgan under onsdagsmorgonen. Vinsten landade på en kvarts miljon kronor och ska gå till en resa med kompisarna”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

“Håkan har prenumererat på fyra Trisslotter i månaden under ett par år, men tidigare bara vunnit småvinster. Men vid ett tillfälle i mars förändrades det”, skriver Svenska Spel.

“Så overkligt”

– Jag har en hög med Trisslotter hemma och när månadens fyra lotter kommer brukar jag lägga till lotterna i högen och skrapa de fyra Trisslotterna som legat till sig längst. Jag skrapade och såg de tre tv-symbolerna, men först förstod jag inte att jag hade vunnit, det kändes så overkligt, berättar Håkan över telefon i väntan på skrapet.

“Håkans tvillingbror Morgan var den första som fick reda på vinsten och även den person som fick uppdraget att genomföra skrapet då Håkan inte kunde närvara under morgonen. Med Morgan framför kameran och brödernas kompis Pelle stöttandes i kulisserna landade vinsten på 250 000 kronor”, skriver Svenska Spel.

“Vilken upplevelse!”

– Vilken upplevelse detta har varit, verkligen över förväntan! För vinsten vill jag och Håkan ta med våra vänner på en resa, antingen fotbollsresa till England eller handbollsresa till Tyskland, berättar Morgan.

Filippa Jartén, kommunikatör på Svenska Spel Tur, hade nöjet att göra vinnarna sällskap under morgonen.

– Stort grattis till Morgan och Håkan, jag hoppas resan blir fantastisk! Bröderna blir årets första Tv-Trissvinnare från Örebro kommun, säger Filippa Jartén.

Den vinnande lotten var köpt via en Trissprenumeration.

Fakta / Det här är Triss

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
6
+1
5
+1
2
+1
4
+1
3
+1
1
+1
3

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS