ANNONS

Förskolorna samlas för att starta upp läsåret – barns röster fortsatt i fokus

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

Snart börjar ett nytt läsår för barn och medarbetare i våra förskolor i Oskarshamns kommun. Totalt har Oskarshamns kommun cirka 300 medarbetare som välkomnar drygt 1 200 barn i våra 17 förskolor.

På måndag den 12 augusti startar medarbetarna i förskolan sin termin med en gemensam uppstart, på temat Barns röster i relation till sitt Oskarshamn. Uppstarten består till stora delar av att förskolorna själva delar med sig av lärdomar och reflektioner från det gångna året, och tankar och idéer inför det nya läsåret.

Temat känns igen från flera uppmärksammade projekt förskolorna varit del av de senaste åren, exempelvis de blomlådor som prytt flera centrala platser i Oskarshamn och stora utställningar på kulturhuset. I år står blomlådorna på Norra Kajen.

– Dagen innehåller delar av vår resa utifrån ett pedagogiskt år och ett avstamp inför ett nytt läsår, säger verksamhetschef Ulrika Mellblom.

Ulrika Mellblom, förskolechef i Oskarshamns kommun
Ulrika Mellblom, förskolechef i Oskarshamns kommun. Foto: Peter A Rosén

Foto: Oskarshamns kommun (överst)

+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS