ANNONS

Pensionär kammade hem en miljonvinst på Lotto för andra gången i sitt liv: “Samma system”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

“Under onsdagens Lotto prickade en rad in alla sju rätt vilket gav en utdelning på strax över en miljon kronor. När Svenska Spel Tur gratulerade den man från Linköping som spelet tillhörde visade det sig ha hänt tidigare”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

– Det är otroligt. Det har inte ramlat ner riktigt än, säger mannen.

“Den pensionerade mannen och hans fru från Linköping hade just rättat sitt systemspel på Lotto när Svenska Spel Tur ringde för att gratulera. Deras systemspel hade prickat in sju rätt och flera undervinster på Lotto 2 vilket gav en total vinst på 1 000 119 kronor”, skriver Svenska Spel.

“Roligt”

– Det är andra gången jag vinner en miljonvinst på Lotto, första gången var för ett antal år sedan. Jag har samma system kvar än idag så det är samma jag vinner på. Det är roligt att få vara med om det igen, säger mannen både glad och lite chockad och fortsätter:

– Det här kunde man inte förvänta sig. Blixten brukar ju inte slå ner på samma ställe två gånger.

“Systemspelet som har levererat otroliga två miljonvinster består av turnummer. Med denna vinst kommer paret njuta av vardagen och de möjligheter som vinsten ger”, skriver Svenska Spel.

“Förgylla dagen”

– Vi ser mest fram emot att kunna förgylla dagen. Jag tycker mest att det är härligt att veta att vi kan göra det vi vill och behöver, säger mannen.

Svenska Spel Turs kommunikatör Natalie Wallin hade den stora glädjen att gratulera mannen till sin andra miljonvinst.

– Vilken osannolik tur att vinna två miljonvinster på samma systemspel på Lotto! Turnumren har verkligen gett skäl för sitt namn. Jag hoppas att de gör någonting riktigt härligt för denna vinst, säger Natalie Wallin.

Det vinnande spelet var inlämnat hos Priso Hemköp Linköping Vasastaden.

Rätt rad Lotto 2, onsdagen den 7 augusti 2024: 2 – 15 – 22 – 23 – 24 – 27 – 30

Med tilläggsnummer: 7 – 13 – 21 – 33

Det här är Lotto:

  • Lotto är spelet där det gäller att pricka sju av 35 nummer.
  • Är du ensam med sju rätt är du garanterad minst en miljon kronor i vinst.
  • Vid varje dragning dras även fyra så kallade tilläggsnummer, har du sex av vinstnumren och ett tilläggsnummer vinner du i vinstgruppen 6 rätt + tillägg.
  • Varje dragning har två omgångar, Lotto 1 och Lotto 2. Du kan välja att delta i båda eller endast Lotto 1.

Genrebild: Svenska Spel

+1
1
+1
1
+1
0
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS