ANNONS

Marcus skrapade fram en storvinst åt sin farmor

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

“Tisdagens Trissgäst i TV4 Nyhetsmorgon var säljaren Marcus från Norrköping som var där för att skrapa fram sin farmors storvinst. Vinsten som landade på 100 000 kronor kommer bland annat gå till landstället som farmodern har gett vidare till Marcus”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

“Det var en vårdag när Marcus farmor var sjuk som hon skrapade en Trisslott online på Svenska Spel Turs hemsida. Plötsligt visade sig tre tv-rutor och en garanterad storvinst. Men när den glada nyheten delades med Marcus trodde han först att det var påhittat.”

“Trodde inte på henne”

­­­– Jag trodde först inte på henne och tänkte att det var något lurendrejeri innan jag förstod att det faktiskt var sant, säger Marcus.

“Farmodern lämnade över uppdraget att skrapa fram den stora vinsten i TV4 Nyhetsmorgon till Marcus, med medskicket att han skulle skrapa lott nummer 33. Den utvalda lotten visade vinsten på 100 000 kronor”, skriver Svenska Spel.

“Väldigt glad”

– Det blev jättebra och jag vet att farmor är väldigt glad för detta. Det har verkligen varit en upplevelse att få vara med om, säger Marcus glatt efteråt.

“Nu ska de fira tillsammans innan farmodern bestämmer sig för vad vinsten ska gå till. Men det finns funderingar på om en del eventuellt ska gå till att renovera det landställe som hon efter många års eget ägande har gett vidare till bland annat Marcus”, skriver Svenska Spel.

Svenska Spel Turs kommunikatör Natalie Wallin gläds med Östergötlands läns elfte storvinnare på Triss i tv för året.

– Vad fint att Marcus ville skrapa fram den stora vinsten åt sin farmor. Nu får de fira ordentligt och göra någonting roligt för vinsten. Grattis säger vi också till länet som haft hela sex storvinnare på Triss i tv under sommarmånaderna. Tillsammans har de fått dela på höga 7,6 miljoner kronor, säger Natalie Wallin.

Se när Marcus skrapar fram storvinsten här.

Det här är Triss:

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
3
+1
2
+1
2
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS