ANNONS

SMÅLAND: Man skadad i misstänkt mordförsök

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

SMÅLAND

En man i 30-årsåldern fördes till sjukhus efter att ha hittats skadad i östra Vetlanda. Polisen misstänker att mannen har utsatts för ett mordförsök och har inlett en förundersökning.

Larmet kom in klockan 02.19 på natten till söndagen, efter att flera personer hört höga smällar i området.

När polis och räddningstjänst anlände till platsen fann de den skadade mannen, som var vid medvetande och talbar. Initialt misstänktes skadorna ha orsakats av ett vasst tillhygge.

Inte livshotande

Polisen spärrade inledningsvis av den misstänkta brottsplatsen och arbetade med att samla in vittnesuppgifter genom dörrknackning. Kriminaltekniker är på plats för att genomföra en teknisk undersökning. Flera personer har hämtats in för förhör i hopp om att kunna berika utredningen.

Trots att mannens skador inte bedöms vara livshotande, arbetar polisen intensivt med att kartlägga händelseförloppet och identifiera eventuella misstänkta personer. Delar av avspärrningarna har dragits in, men utredningsarbetet fortsätter.

Uppdatering:

Tre personer har anhållits. De är misstänkta för mordförsök.

Det rör sig om en man i 25-årsåldern, en man i 50-årsåldern samt en tonåring, yngre än 18 år.

Den skadade mannen har inte livshotande skador.

Arkivfoto: Peter A Rosén

+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
1
+1
15

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS